glasvezelbehanger

De Renovliesbehanger
Specialist in Glasvezelbehang!

 • Werkzaam in omgeving Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht
 • Binnen 24 uur kunnen wij aan de slag
 • Best beoordeeld in Google
 • 25+ jaar ervaring met behangen
 • Scherpste prijs, zonder verlies van kwaliteit!

Wij zijn een erkend bedrijf!

Beoordelingen

Alpha Paint | Schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn
Alpha Paint | Schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn
22 Google recensies
Leen Van den Hoven
Leen Van den Hoven
2023-11-20
Rene en zijn team hebben ons huis geschilderd gestuct en behangen,wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden,de volgende keer zeker weer alpha paint, Groetjes leen
Taisiya Dovzhenko
Taisiya Dovzhenko
2023-11-14
Goed werk geleverd! Zeker adviser
Natalia Kuznetsova
Natalia Kuznetsova
2023-11-14
I want to leave a positive review for this company! I approached them with a lot of work. everything was done very efficiently, within the agreed time frame. I recommend everyone to cooperate with this company
Anneke Zorn
Anneke Zorn
2023-11-13
Vanaf "de oprichting" van Alpha Paint zijn we klant. Ze hebben ons nooit teleur gesteld. Altijd op tijd, keurige offerte, bijzonder prettige medewerkers die zeer vakkundig werk afleveren en alles schoon en opgeruimd achterlaten.
Diego Boutkan
Diego Boutkan
2023-10-26
Enorm goed geholpen!
Jos Hiep
Jos Hiep
2023-10-25
alles binnen geschilderd top werk geleverd ik beveel dit bedrijf zeker aan en goede comunicatie . bel ze zeker weer
AutoCenter MonteCarlo
AutoCenter MonteCarlo
2023-10-23
Geweldig professionele bedrijf denkt mee flexibele instelling. eindelijk een bedrijf waar de klant koning is. Waar zie je dat nog. Top werk geleverd jongens
Stanley Foster
Stanley Foster
2023-10-22
Wij zijn bij Alpha Paint uitgekomen voor de afwerking van de zolderverdieping van onze nieuwbouwwoning. Alpha Paint was een van de weinige bedrijven die door ons waren benaderd die eerst wilde komen kijken naar de situatie voordat zij een passende offerte uitbrachten. Andere door ons benaderde bedrijven wilde namelijk pas langskomen na een getekende offerte op basis van het aantal vierkante meters die wij van tevoren moesten doorgeven. Het werkbezoek was een zeer prettig adviesgesprek omdat de zolder een hoog plafond kent van 3,5 meter, een technische ruimte met moderne installaties en tal van complexe hoeken. Alpha Paint heeft in een kundig adviesgesprek ter plekke uitgelegd wat zij met de zolderverdieping konden gaan doen en op welke wijze zij tot een nette afwerking konden komen. Maar ook eerlijk waren als qua uitvoer een mooi resultaat moeilijker zou zijn (technisch ruimte). Na het uitbrengen van een passende offerte met alle gemaakte afspraken zonder extra bijlages, opstartprotocollen en randvoorwaarden is Alpha Paint aan de slag gegaan. De werkzaamheden betroffen, zolder met renovlies behangen, kitten, 2 keer sausen, plafond platen spuiten en de naden en schietgaatjes dichten en afwerken. Alpha Paint communiceert helder en gemakkelijk en zorgt ervoor dat je gedurende de uitvoer van de werkzaamheden op de hoogte blijft van de voortgang. Ze denken mee, werken met een vaste ploeg en zijn flexibel om de planning sluitend te krijgen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van hun werk. Zoek je een bedrijf dat netjes werkt, meedenkt in oplossingen en niet in problemen, dan is Alpha Paint zeker een aanrader.
cesar Menardi
cesar Menardi
2023-08-14
Good communication , good profesional , el finished on time !!

Glasvezelbehang

De Renovliesbehanger is al jarenlang een erkend behangbedrijf in Alphen aan de Rijn en omgeving. Door onze 25 jaar aan ervaring als interieur schilder en glasvezelbehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. 

Glasvezelbehang

Voordelen van glasvezelbehang

Glasweefsel, ook bekend als glasweefsel of glasvliesbehang, is een prachtig materiaal om muren glad mee te krijgen. Graag noemen we de voordelen van deze moderne behangsoort:

 • Goedkoper dan stucen;
 • In verschillende relief te krijgen (bijv. visgraat);
 • Duurzaam, blijft lang zitten;
 • Is overheen te schrobben;
 • Gaat niet scheuren;
 • Is voorgeschilderd te kopen;
 • Geschikt voor vochtige kamers;
 • Moeilijk ontvlambaar;
 • Snel aan te brengen

Wat kost glasvezelbehang?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Wij zijn niet duur, althans dat vinden wij zelf, maar natuurlijk kosten wij wel net iets meer dan dat het kost om zelf de werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast verschilt het ook heel erg wat u wilt. Enerzijds is het afhankelijk van het aantal vierkante meters muur die met glasvezel behangen moeten worden. Anderzijds willen de meeste klanten dat de muur na het behangen ook voorzien wordt van een mooi laagje verf. Dat heeft invloed op de prijs die we rekenen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

De Renovliesbehanger geeft muren een mooie structuurafwerking door het gebruik van Glasvezelbehang. Meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het behangen met glasvezelbehang bij u thuis.       

 Veelgestelde vragen 

1. Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is een behangsoort gemaakt van fijne glasvezels die samen een sterk gaas vormen. Dit type behang is niet alleen prachtig om te zien, maar het heeft ook veel praktische voordelen zoals een open structuur die helpt bij het ademen van muren en het voorkomen dat scheuren ontstaan.

2. Glasvezelbehang vs. Glasweefselbehang: Wat is het verschil?

Hoewel beide termen vaak door elkaar worden gebruikt, verwijst glasweefselbehang naar behang dat is gemaakt van geweven glasvezeldraden. Glasvezelbehang daarentegen bestaat uit fijne glasvezels en heeft een egale structuur zonder geweven patroon. Beide hebben hun eigen unieke voordelen, afhankelijk van de gewenste uitstraling en toepassing.

3. Waarom zou je kiezen voor glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is vooral sterk en duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes die veel slijtage kunnen ondervinden, zoals keukens of kinderkamers. Daarnaast helpt het om kleine scheurtjes in de muur te maskeren en is het een goed alternatief voor stucwerk.

4. Hoe ga je glasvezelbehang kopen?

Voor wie geïnteresseerd is in glasvezelbehang kopen, is het essentieel om te weten waar je naar moet zoeken. Er zijn verschillende soorten glasvezelbehang verkrijgbaar in verschillende motieven en kwaliteiten. Het is altijd aan te raden om voorbeelden in handen te hebben voordat je een definitieve beslissing neemt. Websites zoals glasvezelbehang.nl hebben een uitgebreide assortiment waar je online kunt bestellen.

5. Wat is het verschil tussen renovlies en glasvezelbehang?

Terwijl glasvezelbehang gemaakt is van fijne glasvezels, is renovlies behang een type vliesbehang dat vooral gebruikt wordt voor renovatie. Renovlies helpt om oneffenheden in muren te verbergen en biedt een gladde afwerking.

6. Voordelen van het gebruik van glasvliesbehang

Glasvliesbehang, ook wel bekend als glasvlies, biedt een strak en naadloos oppervlak. Het is eenvoudig aan te brengen en is overschilderbaar, wat betekent dat je het in elke gewenste kleur kunt schilderen.

7. Hoe breng je glasvezelbehang aan?

Behangen met glasvezelbehang is relatief eenvoudig. Zorg ervoor dat de muur schoon en droog is, breng vervolgens de speciale behanglijm aan en plaats het behang op de muren. Omdat glasvezelbehang overschilderbaar is, kun je het vervolgens in jouw gewenste kleur schilderen.

8. Welke verschillende soorten glasvezelbehang zijn er?

Er zijn verschillende soorten glasvezelbehang, van fijn tot grof en alles daartussenin. Sommige hebben een visgraatpatroon, terwijl andere een meer egale structuur hebben. Afhankelijk van jouw esthetische voorkeuren en de behoeften van de ruimte, kun je het juiste behang kiezen dat bij jouw project past. 

9. Is glasvezelbehang overschilderbaar?

Ja, een groot voordeel van glasvezelbehang is dat het overschilderbaar is. Dit betekent dat je gemakkelijk van kleur kunt veranderen wanneer je maar wilt, zonder het behang te hoeven vervangen.

10. Waarom kiezen professionals voor glasvezelbehang?

Professionele behangers kiezen vaak voor glasvezelbehang vanwege de duurzaamheid, het gemak van toepassing en de veelzijdigheid van overschilderbare opties. Het biedt een langdurige oplossing die er geweldig uitziet en jarenlang meegaat.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.