glasvezelbehanger

De Renovliesbehanger
Specialist in renovatiebehang!

 • Werkzaam in omgeving Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht
 • Binnen 24 uur kunnen wij aan de slag
 • Best beoordeeld in Google
 • 25+ jaar ervaring met behangen
 • Scherpste prijs, zonder verlies van kwaliteit!

Wij zijn een erkend bedrijf!

Beoordelingen

Alpha Paint | Schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn
Alpha Paint | Schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn
22 Google recensies
Leen Van den Hoven
Leen Van den Hoven
2023-11-20
Rene en zijn team hebben ons huis geschilderd gestuct en behangen,wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden,de volgende keer zeker weer alpha paint, Groetjes leen
Taisiya Dovzhenko
Taisiya Dovzhenko
2023-11-14
Goed werk geleverd! Zeker adviser
Natalia Kuznetsova
Natalia Kuznetsova
2023-11-14
I want to leave a positive review for this company! I approached them with a lot of work. everything was done very efficiently, within the agreed time frame. I recommend everyone to cooperate with this company
Anneke Zorn
Anneke Zorn
2023-11-13
Vanaf "de oprichting" van Alpha Paint zijn we klant. Ze hebben ons nooit teleur gesteld. Altijd op tijd, keurige offerte, bijzonder prettige medewerkers die zeer vakkundig werk afleveren en alles schoon en opgeruimd achterlaten.
Diego Boutkan
Diego Boutkan
2023-10-26
Enorm goed geholpen!
Jos Hiep
Jos Hiep
2023-10-25
alles binnen geschilderd top werk geleverd ik beveel dit bedrijf zeker aan en goede comunicatie . bel ze zeker weer
AutoCenter MonteCarlo
AutoCenter MonteCarlo
2023-10-23
Geweldig professionele bedrijf denkt mee flexibele instelling. eindelijk een bedrijf waar de klant koning is. Waar zie je dat nog. Top werk geleverd jongens
Stanley Foster
Stanley Foster
2023-10-22
Wij zijn bij Alpha Paint uitgekomen voor de afwerking van de zolderverdieping van onze nieuwbouwwoning. Alpha Paint was een van de weinige bedrijven die door ons waren benaderd die eerst wilde komen kijken naar de situatie voordat zij een passende offerte uitbrachten. Andere door ons benaderde bedrijven wilde namelijk pas langskomen na een getekende offerte op basis van het aantal vierkante meters die wij van tevoren moesten doorgeven. Het werkbezoek was een zeer prettig adviesgesprek omdat de zolder een hoog plafond kent van 3,5 meter, een technische ruimte met moderne installaties en tal van complexe hoeken. Alpha Paint heeft in een kundig adviesgesprek ter plekke uitgelegd wat zij met de zolderverdieping konden gaan doen en op welke wijze zij tot een nette afwerking konden komen. Maar ook eerlijk waren als qua uitvoer een mooi resultaat moeilijker zou zijn (technisch ruimte). Na het uitbrengen van een passende offerte met alle gemaakte afspraken zonder extra bijlages, opstartprotocollen en randvoorwaarden is Alpha Paint aan de slag gegaan. De werkzaamheden betroffen, zolder met renovlies behangen, kitten, 2 keer sausen, plafond platen spuiten en de naden en schietgaatjes dichten en afwerken. Alpha Paint communiceert helder en gemakkelijk en zorgt ervoor dat je gedurende de uitvoer van de werkzaamheden op de hoogte blijft van de voortgang. Ze denken mee, werken met een vaste ploeg en zijn flexibel om de planning sluitend te krijgen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van hun werk. Zoek je een bedrijf dat netjes werkt, meedenkt in oplossingen en niet in problemen, dan is Alpha Paint zeker een aanrader.
cesar Menardi
cesar Menardi
2023-08-14
Good communication , good profesional , el finished on time !!

Renovatiebehang

Renovatiebehang, ook bekend als renovlies-, glasvezel-, glasvlies- of scanbehang, is een duurzame behangsoort die veel in nieuwbouwwoningen wordt gebruikt. 

Door onze 25 jaar aan ervaring als interieur schilder en renovatiebehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. 

Waarom Renovatievlies gebruiken?

Renovliesbehang is de ideale manier om slechte muren te verbeteren. In zowel oude als nieuwe huizen kunnen scheuren ontstaan. In oude huizen kaan dit komen door het gebruik van verschillende materialen in de muren. Door kou of warmte kan het materiaal gaan werken, wat druk op de muur uitoefent en hierdoor scheuren laat ontstaan. Ook door zetting in de muur of overbelasting kunnen scheuren ontstaan in de muur.

Bij nieuwe woningen kunnen ook scheuren ontstaan. Dit doordat in de eerste maanden na de bouw er nog veel vocht in de muren kan zitten, waardoor er breuken kunnen ontstaan.

Renovatievlies kan bestaande scheuren bedekken en het vocht uit nieuwe muren opnemen. Vervolgens kan je er gemakkelijk over heen verven, in jouw kleur naar keuze. Kortom Renovliesbehang is de beste oplossing voor slechte muren.

Voordelen van renovatiebehang

Renovatiebehang is een prachtig materiaal om muren glad mee te krijgen. Graag noemen we de voordelen van deze moderne behangsoort:

 • Goedkoper dan stucen;
 • Zonder motief of met licht reliëf;
 • Duurzaam, blijft lang zitten;
 • Gaat niet scheuren;
 • Moeilijk ontvlambaar;
 • Wordt snel een met de wand
renovatiebehang

Wat is Renovatievliesbehang?

Renovatievliesbehang wordt ook wel vaak Renovliesbehang genoemd, wat eigenlijk de afkorting er van is. Het is een type behang wat bestaat uit veel vezels van polyester. Deze textielvezels worden gecombineerd met papier of cellulose. Door deze combinatie is en blijft het behang sterk.

Dit behang wordt veel gebruikt voor renovatie- of verstevigingswerkzaamheden. Het behang is in verschillende diktes beschikbaar. 

Wat kost renovatiebehang?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Het ligt er aan wat u wenst. Enerzijds is het afhankelijk van het aantal vierkante meters muur die met renovatiebehang behangen moeten worden. Anderzijds willen de meeste klanten dat de muur na het behangen ook voorzien wordt van een mooi laagje verf. Dat heeft invloed op de prijs die we rekenen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Kan ik Renovatievliesbehang zelf aanbrengen?

Het is mogelijk om Renovlies zelf aan te brengen. Echter raden we dit niet aan. Renovatiebehang is lastiger aan te brengen dan “normaal” behang. Dit komt voornamelijk door de dikte van het behang. Je wilt natuurlijk niet dat je muur en binnen de kortste keren weer slecht uitziet. Het beste is dus om dit uit te besteden bij een expert. Bij De Renovliesbehanger kunnen we je helpen om uw muren er weer op en top uit te laten zien.

Vraag een offerte aan

Bij De Renovliesbehanger bent u op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar een behanger voor een Renovliesbehangklus in uw woning of bedrijfspand. Door onze ruime ervaring is geen klus voor ons te groot of te lastig. Wanneer u voor De Renovliesbehanger kiest, krijgt u van ons ook perfect behangen muren. De Renovliesbehanger geeft muren een mooie structuurafwerking door het gebruik van renovatiebehang. Meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het behangen bij u thuis.       

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.