wat kost het behangen?

De Renovliesbehanger
Specialist in alle soorten behang!

  • Werkzaam in omgeving Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht
  • Binnen 24 uur kunnen wij aan de slag
  • Best beoordeeld in Google
  • 25+ jaar ervaring met behangen
  • Scherpste prijs, zonder verlies van kwaliteit!

Wij zijn een erkend bedrijf!

Beoordelingen

Wat kost behangen?

Iedereen die opzoek is naar een behanger wil van te voren een prijsindicatie krijgen. Hoewel wij u de prijs graag willen vertellen, is het op voorhand vaak lastig te zeggen wat de klus gaat kosten. Een rechte muur behangen is natuurlijk een stuk gemakkelijker dan een kamer met diverse hoeken, gaten e.d. Ook de behangkeuze is soms een factor die de prijs kan bepalen. 

Wat het behangen met glasvezel of Renovliesbehang gaat kosten is afhankelijk van verschillende factoren. Zo maakt het uit hoeveel oppervlakte er behangt moet worden, de staat van de muren, wat de afstand is van en naar uw adres en natuurlijk voor welke behang we kiezen.

Indicatie kosten behangen per M²

Om toch een tipje van de sluier op te tillen, we kunnen vanaf €7,50 per vierkante meter behangen.

Ten opzichte van ‘normale’ behang of stucwerk bieden Renovlies en glasvezelbehang veel voordelen. Het gaat langer mee en geeft een mooier eindresultaat. Hieronder leggen we u uit wat de verschillen zijn tussen Renovlies en glasvezelbehang.

Renovlies of glasvezelbehang?

Wij zijn gespecialiseerd in zowel Renovlies als glasvezel/glasweefsel behang. Twijfelt u over de juiste keuze tussen renovlies- en glasvezelbehang? Wij leggen de verschillen graag uit:

In de basis zijn zowel renovlies als glasweefsel van dezelfde materialen gemaakt. Beide materialen zijn sterk scheuroverbruggend en werken brandvertragend. Het verschil zit hem vooral in de gladde uitstraling van renovlies. Het effect van renovlies is hierdoor te vergelijken met een strak gestucte wand. Glasweefsel is daarentegen een gewoven variant en verkrijgbaar in gevarieerde structuren, Denk hierbij aan het bekende ruitje of de visgraatstructuur.

Kortom, Renovlies geeft een strak effect, vergelijkbaar met strak gestucte wanden. Daarentegen is glasweefsel verkrijgbaar in verschillende structuren wat uitkomst biedt als u muren wilt creëren met reliëf. 

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.