glasvezelbehanger

De Renovliesbehanger
Specialist in glasvliesbehang!

 • Werkzaam in omgeving Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht
 • Binnen 24 uur kunnen wij aan de slag
 • Best beoordeeld in Google
 • 25+ jaar ervaring met behangen
 • Scherpste prijs, zonder verlies van kwaliteit!

Wij zijn een erkend bedrijf!

Beoordelingen

Alpha Paint | Schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn
Alpha Paint | Schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn
22 Google recensies
Leen Van den Hoven
Leen Van den Hoven
2023-11-20
Rene en zijn team hebben ons huis geschilderd gestuct en behangen,wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden,de volgende keer zeker weer alpha paint, Groetjes leen
Taisiya Dovzhenko
Taisiya Dovzhenko
2023-11-14
Goed werk geleverd! Zeker adviser
Natalia Kuznetsova
Natalia Kuznetsova
2023-11-14
I want to leave a positive review for this company! I approached them with a lot of work. everything was done very efficiently, within the agreed time frame. I recommend everyone to cooperate with this company
Anneke Zorn
Anneke Zorn
2023-11-13
Vanaf "de oprichting" van Alpha Paint zijn we klant. Ze hebben ons nooit teleur gesteld. Altijd op tijd, keurige offerte, bijzonder prettige medewerkers die zeer vakkundig werk afleveren en alles schoon en opgeruimd achterlaten.
Diego Boutkan
Diego Boutkan
2023-10-26
Enorm goed geholpen!
Jos Hiep
Jos Hiep
2023-10-25
alles binnen geschilderd top werk geleverd ik beveel dit bedrijf zeker aan en goede comunicatie . bel ze zeker weer
AutoCenter MonteCarlo
AutoCenter MonteCarlo
2023-10-23
Geweldig professionele bedrijf denkt mee flexibele instelling. eindelijk een bedrijf waar de klant koning is. Waar zie je dat nog. Top werk geleverd jongens
Stanley Foster
Stanley Foster
2023-10-22
Wij zijn bij Alpha Paint uitgekomen voor de afwerking van de zolderverdieping van onze nieuwbouwwoning. Alpha Paint was een van de weinige bedrijven die door ons waren benaderd die eerst wilde komen kijken naar de situatie voordat zij een passende offerte uitbrachten. Andere door ons benaderde bedrijven wilde namelijk pas langskomen na een getekende offerte op basis van het aantal vierkante meters die wij van tevoren moesten doorgeven. Het werkbezoek was een zeer prettig adviesgesprek omdat de zolder een hoog plafond kent van 3,5 meter, een technische ruimte met moderne installaties en tal van complexe hoeken. Alpha Paint heeft in een kundig adviesgesprek ter plekke uitgelegd wat zij met de zolderverdieping konden gaan doen en op welke wijze zij tot een nette afwerking konden komen. Maar ook eerlijk waren als qua uitvoer een mooi resultaat moeilijker zou zijn (technisch ruimte). Na het uitbrengen van een passende offerte met alle gemaakte afspraken zonder extra bijlages, opstartprotocollen en randvoorwaarden is Alpha Paint aan de slag gegaan. De werkzaamheden betroffen, zolder met renovlies behangen, kitten, 2 keer sausen, plafond platen spuiten en de naden en schietgaatjes dichten en afwerken. Alpha Paint communiceert helder en gemakkelijk en zorgt ervoor dat je gedurende de uitvoer van de werkzaamheden op de hoogte blijft van de voortgang. Ze denken mee, werken met een vaste ploeg en zijn flexibel om de planning sluitend te krijgen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van hun werk. Zoek je een bedrijf dat netjes werkt, meedenkt in oplossingen en niet in problemen, dan is Alpha Paint zeker een aanrader.
cesar Menardi
cesar Menardi
2023-08-14
Good communication , good profesional , el finished on time !!

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang laten aanbrengen door de Renovliesbehanger. Door onze 25 jaar aan ervaring als interieur schilder en glasvliesbehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. 

Voordelen van glasvliesbehang

Glasvlies, ook bekend als glasweefsel of glasvezel, is een uitstekend materiaal voor het maken van gladde wanden. We willen graag de volgende kenmerken van dit eigentijdse behang benadrukken:

 • Goedkoper dan stucen;
 • Zonder motief of met licht reliëf;
 • Duurzaam, blijft lang zitten;
 • Gaat niet scheuren;
 • Moeilijk ontvlambaar;
 • Wordt snel een met de wand

Belangrijk om te weten

Regelmatig kiezen we voor glasvliesbehang omdat het lijkt op gestucte muren en scheurvast is. Mensen twijfelen vaak of ze in een nieuwbouwwoning voor stucwerk of glasvliesbehang moeten kiezen.

Mensen zijn zich er vaak niet van bewust dat glasvliesbehang niet alleen haarscheurtjes opvangt die overal in huis ontstaan, maar dat het ook zeer stootvast is. Je hoeft de muur maar aan te raken of er hoeft al een kras of deuk in te zitten als je met stucwerk werkt.

Het onderscheid tussen glasvlies en renovlies is dat glasvlies een hoger percentage glasvezels bevat, waardoor het slagvaster en wat duurder is.

Droog glasvliesbehang daarentegen is kwetsbaarder en scheurgevoeliger. Zodra het echter op de muur is aangebracht en gedroogd, worden behang en lijm één geheel dat duurzamer is dan renovlies.

Wat kost glasvliesbehang?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Wij schijnen niet duur te zijn, althans dat denken wij, maar wij zijn natuurlijk duurder dan wanneer wij de taak zelf zouden uitvoeren. Daarnaast verschilt het ook heel erg wat u wilt. Enerzijds is het afhankelijk van het aantal vierkante meters muur die met glasvezel behangen moeten worden. Anderzijds willen de meeste klanten dat de muur na het behangen ook voorzien wordt van een mooi laagje verf. Dat heeft invloed op de prijs die we rekenen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

De Renovliesbehanger geeft muren een mooie structuurafwerking door het gebruik van glasvliesbehang.

Meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het behangen met glasvlies bij u thuis.       

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Call Now Button