glasvezelbehanger

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang laten aanbrengen door de Renovliesbehanger. Door onze 25 jaar aan ervaring als interieur schilder en glasvliesbehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. 

Voordelen van glasvliesbehang

Glasvlies, ook bekend als glasweefsel of glasvezel, is een prachtig materiaal om muren glad mee te krijgen. Graag noemen we de voordelen van deze moderne behangsoort:

  • Goedkoper dan stucen;
  • Zonder motief of met licht reliëf;
  • Duurzaam, blijft lang zitten;
  • Gaat niet scheuren;
  • Moeilijk ontvlambaar;
  • Wordt snel een met de wand
Glasvliesbehang

Wat kost glasvliesbehang?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Wij zijn niet duur, althans dat vinden wij zelf, maar natuurlijk kosten wij wel net iets meer dan dat het kost om zelf de werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast verschilt het ook heel erg wat u wilt. Enerzijds is het afhankelijk van het aantal vierkante meters muur die met glasvezel behangen moeten worden. Anderzijds willen de meeste klanten dat de muur na het behangen ook voorzien wordt van een mooi laagje verf. Dat heeft invloed op de prijs die we rekenen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

De Renovliesbehanger geeft muren een mooie structuurafwerking door het gebruik van glasvliesbehang. Meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het behangen met glasvlies bij u thuis.       

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.