glasvezelbehanger

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang laten aanbrengen door de Renovliesbehanger. Door onze 25 jaar aan ervaring als interieur schilder en glasvliesbehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. 

Glasvlies, ook bekend als glasweefsel of glasvezel, is een uitstekend materiaal voor het maken van gladde wanden. We willen graag de volgende kenmerken van dit eigentijdse behang benadrukken:

  • Goedkoper dan stucen;
  • Zonder motief of met licht reliëf;
  • Duurzaam, blijft lang zitten;
  • Gaat niet scheuren;
  • Moeilijk ontvlambaar;
  • Wordt snel een met de wand
Glasvliesbehang

Belangrijk om te weten

Regelmatig kiezen we voor glasvliesbehang omdat het lijkt op gestucte muren en scheurvast is. Mensen twijfelen vaak of ze in een nieuwbouwwoning voor stucwerk of glasvliesbehang moeten kiezen.

Mensen zijn zich er vaak niet van bewust dat glasvliesbehang niet alleen haarscheurtjes opvangt die overal in huis ontstaan, maar dat het ook zeer stootvast is. Je hoeft de muur maar aan te raken of er hoeft al een kras of deuk in te zitten als je met stucwerk werkt.

Het onderscheid tussen glasvlies en renovlies is dat glasvlies een hoger percentage glasvezels bevat, waardoor het slagvaster en wat duurder is.

Droog glasvliesbehang daarentegen is kwetsbaarder en scheurgevoeliger. Zodra het echter op de muur is aangebracht en gedroogd, worden behang en lijm één geheel dat duurzamer is dan renovlies.

Wat kost glasvliesbehang?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Wij schijnen niet duur te zijn, althans dat denken wij, maar wij zijn natuurlijk duurder dan wanneer wij de taak zelf zouden uitvoeren. Daarnaast verschilt het ook heel erg wat u wilt. Enerzijds is het afhankelijk van het aantal vierkante meters muur die met glasvezel behangen moeten worden. Anderzijds willen de meeste klanten dat de muur na het behangen ook voorzien wordt van een mooi laagje verf. Dat heeft invloed op de prijs die we rekenen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

De Renovliesbehanger geeft muren een mooie structuurafwerking door het gebruik van glasvliesbehang. Meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het behangen met glasvlies bij u thuis.       

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.