Onze werkwijze

Behang zorgt voor strak effect indien het goed uitgevoerd wordt. Kiest u voor een muur in een traditionele stijl of juist met fotobehang? Onze behangers zijn zeer bekwaam in het aanbrengen van renovlies voor een gladde afwerking of glasvezel voor een mooie textuurlaag. Laat onze experts u adviseren voor de juiste behangkeuze. 

Bij De Renovliesbehanger bent u op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar een behanger voor een Renovliesbehangklus in uw woning of bedrijfspand. Door onze ruime ervaring is geen klus voor ons te groot of te lastig. Wanneer u voor De Renovliesbehanger kiest, krijgt u van ons ook perfect behangen muren. Wij werken met diverse materialen, zoals fotobehang, natuurproducten en natuurlijk ook met Renovliesbehang en Glasvezelbehang. Bij De Renovliesbehanger staan wij voor u klaar om uw wanden mooi en strak te behangen.

Direct contact met De Renovliesbehanger?

Wenst u graag een prijs of offerte te ontvangen voor het laten uitvoeren van de behangklus? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0172 476 363 of vul een offerte formulier in via de onderstaande offerteknop.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.