glasvezelbehanger

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is nog sterker dan renovliesbehang. Dat maakt het uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en bij het gebruik van buitenhoeken. Deze behangsoort is stootvast en gemakkelijk aan te brengen.

Door onze 25 jaar aan ervaring als glasweefselbehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. 

Voordelen van renovatiebehang

Glasweefselbehang biedt een prachtige oplossing om muren glad te krijgen. Graag noemen we de voordelen van deze moderne behangsoort:

  • Goedkoper dan stucen;
  • Zonder motief of met licht reliëf;
  • Duurzaam, blijft lang zitten;
  • Gaat niet scheuren;
  • Moeilijk ontvlambaar;
  • Wordt snel een met de wand
glasweefselbehang

Wat kost glasweefselbehang?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Het ligt er aan wat u wenst. Enerzijds is het afhankelijk van het aantal vierkante meters muur die met glasweefsel behangen moeten worden. Anderzijds willen de meeste klanten dat de muur na het behangen ook voorzien wordt van een mooi laagje verf. Dat heeft invloed op de prijs die we rekenen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

De Renovliesbehanger geeft muren een mooie structuurafwerking door het gebruik van glasweefselbehang. Meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het behangen bij u thuis.       

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.