glasvezelbehanger

De Renovliesbehanger
Specialist in renovatiebehang!

 • Werkzaam in omgeving Alphen aan den Rijn
 • Binnen 24 uur kunnen wij aan de slag
 • Best beoordeeld in Google
 • 25+ jaar ervaring met behangen
 • Scherpste prijs, zonder verlies van kwaliteit!

Vul hiernaast het formulier in of bel voor een snelle prijsindicatie!

Renovliesbehang Alphen aan den Rijn

Renovatiebehang, ook bekend als renovlies-, glasvezel-, glasvlies- of scanbehang, is een duurzame behangsoort die veel gebruikt wordt in nieuwbouwwoningen wordt in Alphen aan den Rijn. 

Door onze 25 jaar aan ervaring als interieur schilder en renovatiebehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. 

Waarom Renovatievlies Alphen aan den Rijn kiezen?

Renovliesbehang is de ideale manier om slechte muren te verbeteren. Alphen aan den Rijn heeft genoeg oude en nieuwe huizen waar scheuren kunnen ontstaan. In oude huizen kaan dit komen door het gebruik van verschillende materialen in de muren. Door kou of warmte kan het materiaal gaan werken, wat druk op de muur uitoefent en hierdoor scheuren laat ontstaan. Ook door zetting in de muur of overbelasting kunnen scheuren ontstaan in de muur.

Bij nieuwe woningen kunnen ook scheuren ontstaan. Dit doordat in de eerste maanden na de bouw er nog veel vocht in de muren kan zitten, waardoor er breuken kunnen ontstaan.

Renovatievlies kan bestaande scheuren bedekken en het vocht uit nieuwe muren opnemen. Vervolgens kan je er gemakkelijk over heen verven, in jouw kleur naar keuze. Kortom Renovliesbehang is de beste oplossing voor slechte muren.

Voordelen van renovatiebehang

Renovatiebehang is een prachtig materiaal om muren glad mee te krijgen. Graag noemen we de voordelen van deze moderne behangsoort:

 • Goedkoper dan stucen;
 • Zonder motief of met licht reliëf;
 • Duurzaam, blijft lang zitten;
 • Gaat niet scheuren;
 • Moeilijk ontvlambaar;
 • Wordt snel een met de wand
renovatiebehang

Wat is Renovatievliesbehang?

Renovatievliesbehang wordt ook wel vaak Renovliesbehang genoemd, wat eigenlijk de afkorting er van is. Het is een type behang wat bestaat uit veel vezels van polyester. Deze textielvezels worden gecombineerd met papier of cellulose. Door deze combinatie is en blijft het behang sterk.

Dit behang wordt veel gebruikt voor renovatie- of verstevigingswerkzaamheden. Het behang is in verschillende diktes beschikbaar. 

Wat kost renovatiebehang?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Het ligt er aan wat u wenst. Enerzijds is het afhankelijk van het aantal vierkante meters muur die met renovatiebehang behangen moeten worden. Anderzijds willen de meeste klanten dat de muur na het behangen ook voorzien wordt van een mooi laagje verf. Dat heeft invloed op de prijs die we rekenen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Kan ik Renovatievliesbehang zelf aanbrengen?

Het is mogelijk om Renovlies zelf aan te brengen. Echter raden we dit niet aan. Renovatiebehang is lastiger aan te brengen dan “normaal” behang. Dit komt voornamelijk door de dikte van het behang. Je wilt natuurlijk niet dat je muur en binnen de kortste keren weer slecht uitziet. Het beste is dus om dit uit te besteden bij een expert. Bij De Renovliesbehanger kunnen we je helpen om uw muren er weer op en top uit te laten zien.

Vraag een offerte aan

Bij De Renovliesbehanger bent u op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar een behanger in Alphen aan den Rijn voor een Renovliesbehangklus in uw woning of bedrijfspand. Door onze ruime ervaring is geen klus voor ons te groot of te lastig. Wanneer u voor De Renovliesbehanger kiest, krijgt u van ons ook perfect behangen muren. De Renovliesbehanger geeft muren een mooie structuurafwerking door het gebruik van renovatiebehang. Meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het behangen bij u thuis.       

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Call Now Button