Renovlies Dordrecht

Renovlies Dordrecht? Voorzie de muren van je (nieuwe) woning van prachtig renovliesbehang. De Renovliesbehanger is een ervaren behang- en schildersbedrijf met veel klanten in Dordrecht en omgeving.

De werkzaamheden die wij uitvoeren worden afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden en wensen. Daarbij ontzorgen wij je en nemen we al het werk uit handen. Het aanbrengen van renovlies is namelijk een lastige, zorgvuldige klus. 

Voordelen van renovlies behangen in Dordrecht

Renovlies behangen in Dordrecht biedt vele duidelijke voordelen ten opzichte van glasvezel behang of stucwerk.

Renovliesbehang

Dankzij renovlies is het mogelijk om in een oude woning strakke, naadloze wanden te realiseren. Het is brandveilig, krimpvrij, stoot- en krasvast. Daarnaast is het de perfecte basis om muren egaal te schilderen.

Doordat Renovlies is opgebouwd uit gerecycled papier en sterke vezels, wordt het behang oersterk en geeft het behang mee. Een nieuwbouwhuis is vlak na de oplevering constant in bewegen. Een gestucte muur zal door de bewegingen scheuren. Bij het gebruik van Renovliesbehang zal dit niet het geval zijn. De muur blijft keurig strak afgewerkt, zonder scheuren of naden!

Vraag een offerte aan voor renovlies behangwerk

De Renovliesbehanger geeft jouw woning een super strakke afwerking door het gebruik van Renovliesbehang. Maak nu een afspraak en ontvang gratis een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Call Now Button